Intrare cont  







Vezi firmele şi preţul pentru:

sirop de tuse pentru copii
GrinTuss - Aboca

combinații
antitusiv și expectorant, flacon 210 g

Sirop de tuse GrinTuss 210 g
pentru copii

Descriere: Sirop pentru copii indicat în caz de tuse uscată sau tuse productivă. Protejează mucoasa calmează tusea.

GrinTuss sirop asigură formarea unui strat protector cu "efect de barieră", care calmează tusea, protejând astfel căile respiratorii superioare. Este formulat special pentru a adera la mucoasa căilor respiratorii, limitând astfel contactul acestora cu agenţii externi iritanţi. Asigură, de asemenea, hidratarea mucoasei şi a mucusului, favorizând eliminarea acestuia.
GrinTuss sirop este produs folosind exclusiv substanţe active vegetale şi procese de extragere şi concentrare inovatoare, care asigură păstrarea calităţilor tocomplexului şi garantează formula 100% naturală. Extractele liofilizate de Pătlagină, Grindelia si Helichrysum asigură crearea unui strat protector mucoadeziv datorită substanţelor vegetale, precum mucilagii şi substanţele răşinoase. Mierea prezentă în formulă are o acţiune protectivă si emolientă, conferind siropului un gust plăcut, la care se adaugă senzaţia răcoritoare datorată acţiunii uleiurilor esenţiale.

INDICAŢII: GrinTuss sirop este recomandat atât pentru calmarea tusei uscate, cât şi a celei productive, acesta calmând iritaţiile, protejând mucoasa şi favorizând eliminarea mucusului.

ATENŢIE: a nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra la loc răcoros, uscat şi ferit de surse de lumină şi căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original şi în condiţii corespunzătoare.

REACŢII ADVERSE: GrinTuss este în general bine tolerat. Nu se cunosc şi nu se prevăd reacţii adverse în urma utilizării produsului. GrinTuss conţine numai substanţe a căror siguranţă a fost dovedită, putând fi astfel utilizat pe termen lung.

COMPOZIŢIE: zahăr din Trestie de zahăr*; Miere*; Apă; extract hidroalcoolic din frunze de Pătlagină*; extract liofilizat din frunze de Pătlagină*; extract liofilizat din partea aeriană de Grindelia*, extract liofilizat din partea aeriană de Helichrysum*; uleiuri esenţiale arome naturale de: Lămâie, Portocal dulce, Mirt; aromă naturală de lămâie.
*ingrediente din agricultura ecologică

MOD DE ADMINISTRARE: se recomandă administrarea a 1 linguriţe pentru copiii de la 1 la 6 ani şi a 2 linguriţe de la 6 ani în sus, de la două la patru ori pe zi. Siropul poate fi administrat simplu sau diluat într-o cantitate mică de lichid călduţ (apă, lapte, ceai, infuzii). După deschidere folosiţi produsul în termen de trei luni.Prezenţa unor particule mici nedizolvate se datorează concentraţiei de extracte liofilizate şi nu afectează calitatea produsului. Agitarea produsului înainte de utilizare permite restabilirea omogenităţii siropului. Închideţi bine flaconul după utilizare.

PREZENTARE: flacon din sticlă de 210 g.

Data ultimei revizionări: 05/2012

Producător: Aboca S.p.A. Società Agricola - Località Aboca, 20-52037 Sansepolcro (AR) – Italy

Distribuitor: SC Green Net SA, Strada ing. George Constantinescu nr. 2, sector 2, Bucureşti cod poştal 020339, România

sirop de tuse pentru copii
GrinTuss - Aboca

combinații
antitusiv și expectorant, flacon 210 g
GrinTuss-Aboca-sirop-de tuse-pentru copii-combinații-antitusiv și expectorant-flacon-210 g

sirop de tuse pentru copii
GrinTuss - Aboca

combinații
antitusiv și expectorant, flacon 210 g